Skip links

Wandmeubel op maat laten maken

Ieder bedrijf is anders en is verschillend ingedeeld. Daarnaast geldt: zoveel mensen, zoveel wensen. Om aan mooie specifieke wensen te kunnen voldoen, maakt Heko Projecten maatwerk meubels.

Denk bijvoorbeeld aan een wandmeubel op maat. Als u ervoor kiest om een maatwerk wandmeubel of kast te laten maken, weet u zeker dat deze perfect past binnen uw huidige interieur. Zowel qua afmetingen als interieurstijl.

Vrijblijvende kennismaking

MEUBELS KOPEN IN UW SMAAK

Heeft u moeite met het vinden van een geschikt meubel? Eentje die perfect voldoet aan uw wensen en precies past in de ruimte?

Wij helpen u graag bij het designen én bouwen een unieke kast op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een zwevend wandmeubel op maat, een bureau of een op maat gemaakte boekenkast? Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een echte blikvanger!

Dit is hoe wij werken

Wilt u op korte termijn een maatwerk meubel? Dan is het prettig om vooraf research te doen. Het gaat namelijk om een mooie investering. Bij Heko Projecten zorgen wij ervoor dat het de investering zeker waard is. U kunt van ons puur vakmanschap verwachten.

VAKMANSCHAP

Al onze interieurbouwers hebben veel ervaring en werken uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen. Maar voordat ze aan de slag gaan met uw gloednieuwe wandkast op maat, leren we elkaar eerst goed kennen. We gaan na wat uw wensen zijn en komen opmeten. Vervolgens gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp. Het meubel wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd en op locatie geplaatst.

Hoge kwaliteit wandmeubel laten maken?

Denkt u er serieus over na om een kast of bureau op maat te laten maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u rond de tafel om te brainstormen over een geschikt meubel op maat, uiteraard in hoge kwaliteit. Graag tot ziens!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een interieurontwerper!

CONTACT MET interieurontwerper