Skip links

Winkel interieurbouw

Winkelinrichting met de juiste beleving voor de gasten is een vak apart.

Als u een winkel in wil richten, beginnen wij met het in kaart brengen hoe u het wil hebben. Welke kleuren, welke sfeer, welk thema. Heko Projecten denkt met u mee en brengt het middels 3D ontwerpen tot leven.

Vrijblijvende kennismaking

Van interieurontwerp tot realisatie

Heeft een architect het ontwerp voor u gemaakt? Dan werken we graag met u en uw architect samen om de winkelinrichting te bouwen.

Wij zetten het plan om naar een concreet project. We kijken welke materialen er het best gebruikt kunnen worden. Deze moeten passen bij de beoogde uitstraling, maar ze moeten ook functioneel en duurzaam zijn. Zo brengen we het ontwerp van uw architect tot leven.

Jouw ideeën gerealiseerd

Wilt u uw winkel interieur beperkt aanpassen of wilt u een compleet nieuw interieur en heeft u zelf indeeën maar nog geen ontwerp? Heko Projecten denkt graag met u mee.

Intake project

Tijdens een intake kijken we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Daarna volgt een 3D ontwerp.

Als het ontwerp helemaal naar wens is starten we met de bouwtekeningen, productie op de werkplaats en uiteindelijk complete plaatsing en nazorg op locatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u rond de tafel om te brainstormen over een mooi project op maat. Graag tot ziens!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect