Skip links

Badkamerkast op maat laten maken?

Eén van de onmisbare elementen in een badkamer is een badkamerkast. Hierin kunt u uw handdoeken vochtvrij bewaren en uw toiletartikelen een logisch plekje geven. Ook kan er op een badkamerkast een wastafel geplaatst worden. Kortom: een kast is essentieel in iedere badkamer. En omdat geen één badkamer hetzelfde is, vraagt een badkamerkast om maatwerk. Voor uw  nieuwe badkamerkast op maat kunt u bij Heko Projecten terecht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees gauw verder.

Vrijblijvende kennismaking

Een standaard badkamerkast kopen of op maat laten maken

Gaat u op korte termijn uw badkamer verbouwen? Of verdient uw huidige badkamer simpelweg een touch-up? Dan staat een ‘badkamerkast kopen’ vast en zeker op uw to-do-lijstje. Maar waar kiest u voor? Gaat u een standaard badkamerkast kopen of laat u uw nieuwe badkamerkast op maat maken? Indien u kiest voor de laatste optie, kunt u een beroep doen op Heko Projecten. Wij komen graag met u in contact om voor u een vakkundig badkamermeubel op maat te ontwerpen én te realiseren. En uiteraard komen wij uw uiteindelijke nieuwe aanwinst ook monteren.

Onze werkwijze: badkamermeubel laten maken

U denkt eraan om een badmeubel op maat te laten maken door Heko Projecten. Hoe gaan wij dan te werk? Wij maken ten eerste een afspraak met u bij u thuis om de situatie te inventariseren en om het meubel op te meten. Wij luisteren graag naar uw wensen wat betreft het maatwerk badkamermeubel. Geen wens is te gek! Dan gaan wij aan de slag met het 3D-ontwerp van uw badkamermeubel op maat. Bent u blij? Dan zijn wij ook blij en is het tijd om het badmeubel te gaan produceren in onze eigen werkplaats én te monteren bij u thuis. Genieten maar!

Design badkamerkast laten maken

Het voordeel van een badkamer op maat is dat u zelf de touwtjes in handen heeft. U kunt zelf de afmetingen, kleuren, materialen en afwerkingen kiezen. Op die manier voldoet uw gloednieuwe badkamerkast volledig aan uw wensen, eisen én de stijl van uw badkamer. Heeft u bijvoorbeeld een smalle kast in gedachte voor uw handdoeken? Of wilt u een badkamerkast op maat laten maken voor onder de wastafels? Alles is mogelijk. 

Zelf uw badkamerkast samenstellen

Bij Heko Projecten gaat design hand in hand met kwaliteit en comfort. Het badkamermeubel moet er namelijk niet alleen fantastisch en uniek uitzien; het is ook een echt gebruiksvoorwerp. Uw nieuwe badkamerkast moet daarom van alle gemakken voorzien zijn en het juiste comfort bieden. En gelukkig doet dat niets onder aan het design van uw kast. Heeft u zelf al een ontwerp voor ogen of heeft u juist nog geen enkel idee? In beide gevallen denkt onze interieurontwerper met u mee om samen tot een prachtig design voor uw badkamerkast te komen.

Waarom kiezen voor Heko Projecten?

Als u uw badkamerkast op maat laat maken door Heko Projecten, weet u zeker dat u kiest voor puur vakmanschap. Alle meubelen worden namelijk handgemaakt door zeer ervaren meubelmakers. Heel het proces is in ons eigen beheer: van ontwerp tot realisatie en montage. U kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Tot slot maken we alleen gebruik van de meest duurzame en kwalitatieve materialen. Nieuwsgierig? Laat u verrassen en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect