Skip links

Garderobekast op maat laten maken?

Wilt u een nieuwe garderobekast kopen, maar kunt u in een gewone woonwinkel niet slagen? Dan kunt u ervoor kiezen om een garderobekast op maat te laten maken. Op die manier kunt u namelijk al uw wensen en eisen door laten voeren in uw ideale kast. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een garderobekast voor uw slaapkamer of een halkast op maat? Maak dan kennis met Heko Projecten. Wij zijn een vakkundige meubelmaker met oog voor detail. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees gauw verder. 

Vrijblijvende kennismaking

Uw ideale garderobekast samenstellen

Het voordeel van maatwerk garderobekasten is dat u de indeling, stijl, kleur, materialen én afwerking zelf kunt kiezen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden die de ruimte biedt. Daarnaast vragen we u het hemd van het lijf over uw wensen en voorkeuren omtrent de stijl. Op basis van al deze gegevens gaan wij aan de slag met een passend 3D-ontwerp. Is dit wat u in gedachte had? Dan laten wij het ontwerp tot leven komen. Onze vakmensen maken uw kast op maat én monteren deze uiteraard ook bij u thuis.

Garderobekast voor de hal of slaapkamer?

Heeft u meer kastruimte nodig in uw slaapkamer? Of wilt u een nieuwe garderobekast in uw hal voor jassen en schoenen? Het is allemaal mogelijk. Heeft u nog geen idee wat voor soort garderobekast u graag wilt? Op onze website ziet u verschillende op maat gemaakte kasten waaruit u inspiratie kunt opdoen. Daarnaast brainstormt onze interieurontwerper graag met u mee over een ideale garderobekast. Heeft u zelf al wél een ontwerp voor ogen? Ook dan heten we u bij Heko Projecten uiteraard van harte welkom.

Maatwerk garderobekast geheel naar uw wens

Hoe ziet uw gedroomde garderobekast eruit? Is dit bijvoorbeeld een kledingkast met schuifdeur? Wilt u een heuse inloopkast voor al uw kleding? Of wilt u ruimte besparen door middel van een inbouwkast? Geef aan ons uw wensen door en wij maken er een prachtig plaatje van. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens!

 

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect