Skip links

Keukenblad op maat laten maken?

Bent u op zoek naar een keukenblad op maat? Een keukenblad met een tijdloze uitstraling, die decennialang meegaat? Dan bent u bij Heko Projecten aan het juiste adres. Wij leveren namelijk prachtige, handgemaakte aanrechtbladen voor uw nieuwe keuken. Het voordeel van een aanrechtblad op maat is dat u al uw wensen en eisen door kunt laten voeren. Stuk voor stuk. Zo staat u over een tijdje te koken in de keuken van uw dromen. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende kennismaking

Keukenwerkblad op maat voor uw aanrecht of keukeneiland

Welk doeleinde heeft uw nieuwe keukenblad straks? Zoekt u een aanrechtblad waarin uw spoelbak en fornuis verwerkt zijn? Of heeft u binnenkort een nieuw keukeneiland waarvoor u een werkblad zoekt? In beide gevallen stellen wij ons graag aan u voor. Als ervaren interieurbouwer hebben we al menig keuken voorzien van een prachtig keukenblad. Op onze website ziet u verschillende foto’s van de gerealiseerde keukenbladen. Ook met u gaan we graag rond de tafel om uw nieuwe op maat gemaakt keukenblad te ontwerpen.

Keukenblad kopen vs. keukenblad op maat

Als u op zoek bent naar een nieuwe keuken, dient u veel overwegingen te maken. Gaat u een keukenblad kopen in een standaardmaat of laat u een keukenblad op maat maken? Dergelijke keuzes zijn er in overvloed; u zult de voor- en nadelen goed op een rijtje moeten zetten. Eén van de voordelen van een keukenblad op maat geven we alvast prijs: u kunt uw nieuwe keukenblad precies afstemmen op uw huis, de beschikbare ruimte, uw smaak, uw lengte, ga zo maar door.

Welke soorten aanrechtbladen bestaan er?

De allereerste keuze heeft u gemaakt: u gaat voor een keukenblad op maat. Maar vervolgens zijn er nog tientallen – of honderden – overwegingen die u kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld een kunststof keukenblad, een granieten keukenblad, een composiet keukenblad, een houten keukenblad? Het is aan u!

Een volledige (buiten)keuken op maat laten maken

Bent u niet alleen op zoek naar een nieuw aanrechtblad, maar wilt u uw gehele keuken onder handen laten nemen? Ook dan stellen wij ons graag voor als uw rechterhand. In onze eigen werkplaats gaan we graag aan de slag met keukenkastjes op maat of een keukeneiland op maat. Daarnaast zijn wij ook in te zetten voor het verwezenlijken van uw gedroomde buitenkeuken!

Wat kunt u verwachten van Heko Projecten?

Wilt u uw keukenblad op maat maken door Heko Projecten? Dan bent u verzekerd van puur vakmanschap. Al onze meubels worden in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Daardoor zijn de lijntjes kort en kunnen we persoonlijk klantcontact nastreven. Meer weten? Of wilt u al direct een afspraak maken? Schroom niet en neem contact met ons op.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens! 

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect