Skip links

Keukeneiland op maat laten maken?

Een kookeiland is helemaal van nu. Het zorgt voor een ruimtelijke én gezellige sfeer in de keuken. Tijdens het koken staat u namelijk in direct contact met uw gezinsleden en/of gasten. Met een keukeneiland kunt u alle kanten op. U kunt er een kookplaat op laten monteren met afzuigsysteem. Maar u kunt er ook voor kiezen om de spoelbak in het keukeneiland te verwerken. Wilt u uw keukeneiland liever alleen gebruiken als opbergplek met verschillende keukenkastjes? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wilt u een keukeneiland op maat laten maken? Lees dan snel verder en ontdek wat Heko Projecten voor u kan betekenen.

Vrijblijvende kennismaking

Los kookeiland kopen

Krijgt u een nieuwe keuken of gaat u uw huidige keuken een touch-up geven? En wilt u een los kookeiland kopen, als goede toevoeging aan het geheel? Klop dan gerust aan bij Heko Projecten. Wij kunnen een kookeiland op maat maken die geheel matcht bij uw (toekomstige) keuken. Zowel wat betreft de kleur als het materiaal en de afwerking. Allereerst gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp. Deze bespreken we uitvoerig met u. Tevreden? Dan gaan onze vakmannen in de onze eigen werkplaats aan de slag. Een flink staaltje vakmanschap, want alles wordt met de hand gemaakt. Van de meest kwalitatieve, duurzame materialen.

Keukeneiland op maat met barretje of bijpassende tafel

U staat te koken en uw gasten drinken alvast een glaasje wijn of een biertje bij u aan het kookeiland. Ziet u het al voor zich? Laat die droom realiteit worden en kies voor een keukeneiland mét barretje of met bijpassende tafel. Op die manier kunnen uw gasten alvast plaatsnemen op de barkruk of op een fijne eetkamerstoel terwijl u staat te koken. U kunt het keukeneiland natuurlijk ook gebruiken voor uw ontbijtje en een kopje koffie in de ochtend.

Laat uw kookeiland op maat maken door Heko Projecten

Wilt u uw keukeneiland op maat maken door Heko Projecten? Dan bent u verzekerd van puur vakmanschap. Al onze meubels worden in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Daardoor zijn de lijntjes kort en kunnen we persoonlijk klantcontact nastreven. Hierin is ons motto: afspraak = afspraak. Daarnaast zijn we een familiebedrijf waarbij perfectionisme en oog voor detail in het DNA zitten. Meer weten over onze manier van werken? Of wilt u al concreet weten wat de mogelijkheden zijn omtrent een nieuw keukeneiland op maat voor u? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij zitten voor u klaar.

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect