Skip links

Bureaublad op maat laten maken?

Wilt u een bureaublad kopen dat precies is afgestemd op de ruimte? Laat uw bureaublad op maat maken door Heko Projecten. Het voordeel? Dat is dat u de ruimte van uw (thuis)kantoor optimaal benut. Graag gaan we met om tafel om hét geschikt bureaublad op maat te maken. En wilt u het niet houden bij een los bureaublad, maar wilt u graag een volledig bureau laten maken? Ook dan kunt u bij ons aankloppen. Lees snel verder en ontdek wat onze vakmensen voor u kunnen doen. 

Vrijblijvende kennismaking

Een bureau op maat laten maken: de voordelen

Werkt u veel aan huis? Dan is een goede werkplek een must. Het is namelijk erg belangrijk om te letten op uw werkhouding. Hier kan een op maat gemaakt bureau u bij helpen. Wij kunnen namelijk volledig rekening houden met uw lengte en uw gewenste werkhouding. Een ander voordeel van een op maat gemaakt bureau is dat deze precies past in de ruimte. Bovendien kunt u helemaal zelf beslissen hoe uw toekomstige bureau eruit komt te zien. Van welk materiaal wordt het bureau gemaakt? Wordt het bureau afgewerkt met lak of olie? En welke kleur mag uw nieuwe bureau worden? Kortom: keuzes in overvloed!

Houten bureaublad op maat

Onze klanten kiezen het vaakst voor massief houten bureaubladen. Dit materiaal is duurzaam en gaat jarenlang mee. Bij Heko Projecten maken wij uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd hout, waardoor u zeker weet dat u een duurzame keuze maakt. Ook voor het onderstel van het bureau wordt het meest gebruikgemaakt van houten materialen.

Zwevend bureaublad of hoekbureau op maat laten maken

Gaat u voor een zwevend bureau, zonder onderstel? Ook dat kan. Wij kunnen het bureaublad op maat maken zodat hij bijvoorbeeld tussen twee wanden ingeklemd kan worden. Dat geeft een zeer strakke en moderne uitstraling. Kunt u handig gebruikmaken van de loze ruimte in de hoek van het kantoor? Dan kunt u het beste kiezen voor een hoekbureau op maat. 

Wat onderscheidt Heko Projecten?

Laat u uw bureaublad op maat maken door Heko Projecten? Dan kiest u voor 100% vakmanschap. Onze meubels worden stuk voor stuk met de hand gemaakt, bewerkt en behandeld in onze eigen werkplaats. Wij werken uitsluitend met de meest duurzame materialen. En ook met onze klanten gaan we graag een duurzame relatie aan. Wij hanteren een zeer persoonlijk en eerlijke aanpak. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Afspraak is afspraak: dat is onze belofte. Benieuwd? Laat u verrassen en neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect