Skip links

Een tv-meubel op maat voor u

Al een tijdje op zoek naar een tv-meubel op maat? Ieder huis is natuurlijk verschillend ingedeeld en heeft verschillende afmetingen. Daarom biedt een tv-meubel op maat voor u wellicht een uitkomst. Bij Heko Projecten maken wij meubels op maat. Wanneer u bijvoorbeeld een tv-meubel wilt kopen, zorgen wij ervoor dat deze precies voldoet aan uw wensen en perfect past binnen uw interieur en de indeling van het huis.

Vrijblijvende kennismaking

Tv-meubel op maat laten maken

Bij Heko Projecten helpen wij u graag bij het ontwerpen en monteren van verschillende meubels op maat. Een tv-meubel of tv-kast op maat laten maken valt binnen de mogelijkheden, maar wij maken ook andere meubels voor u op maat. Denk aan een tv wandmeubel op maat of een mooi dressoir voor in uw woonkamer. Vertel ons wat u wilt en wij maken het!

Een maatwerk tv-meubel kopen: zo eenvoudig werkt het

U bent erover uit: u wilt een tv-meubel of tv-kast op maat laten maken. Top! Wij gaan als volgt te werk. Neem even contact met ons op, vervolgens maken wij een afspraak met u om de situatie bij u thuis te inventariseren. Wij luisteren naar uw wensen en eisen en gaan het meubel bij u thuis inmeten. Op dat moment kunnen wij ook een indicatie geven van het budget voor uw tv meubel op maat.

Na deze afspraak maakt onze interne interieurontwerper een 3D-ontwerp van uw tv meubel op maat, mede aan de hand van een stalenboek. Op deze manier kunt u goed zien of het design precies aan uw wensen en eisen voldoet. In een vervolgafspraak bespreken we het ontwerp en de offerte. Bent u akkoord? Dan plannen wij de afspraak voor montage in en kunt u gaan genieten van uw droom tv-meubel op maat!

Uw droom tv-meubel laten maken door Heko Projecten

Alle meubels bij Heko Projecten worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit doen we om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Het hout dat wij gebruiken, is FSC gekeurd en beschikbaar in allerlei kleuren en motieven.

Heko Projecten is een betrouwbaar familiebedrijf dat staat voor perfectionisme en vakmanschap. Afspraak = afspraak. Wij streven altijd naar het maken van het ideale meubel dat precies past bij uw wensen. Maak nu een afspraak en koop u op maat gemaakte meubel bij Heko Projecten!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect