Skip links

Wandmeubel op maat laten maken

Ieder huis is anders en is verschillend ingedeeld. Daarnaast geldt: zoveel mensen, zoveel wensen. Om aan ieders woonwens te kunnen voldoen, maakt Heko Projecten maatwerk meubels.

Denk bijvoorbeeld aan een wandmeubel op maat. Als u ervoor kiest om een maatwerk wandmeubel of kast te laten maken, weet u zeker dat deze perfect past binnen uw huidige interieur. Zowel qua afmetingen als qua interieurstijl.

Vrijblijvende kennismaking

Wandmeubel kopen in uw smaak

Heeft u moeite met het vinden van een geschikt wandmeubel? Eentje die perfect voldoet aan uw wensen en precies past in de ruimte?

Wij helpen u graag bij het designen én het bouwen van een unieke kast op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een zwevend wandmeubel op maat, een tv meubel of een op maat gemaakte boekenkast? Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen voor een echte blikvanger!

Dit is hoe wij werken

Wilt u op korte termijn een maatwerk wandmeubel kopen? Dan is het goed om vooraf goed research te doen. Meestal gaat het namelijk om een flinke investering. Bij Heko Projecten zorgen wij er in ieder geval voor dat het de investering zeker waard is. U kunt van ons puur vakmanschap verwachten. Al onze interieurbouwers hebben veel ervaring en werken uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen.

Maar voordat ze aan de slag gaan met uw gloednieuwe wandkast op maat, leren we elkaar eerst goed kennen. We gaan na wat uw wensen zijn en komen de wand opmeten. Vervolgens gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp. U blij, wij blij. Tijd om het wandmeubel in onze eigen werkplaats te produceren én te monteren bij u thuis.

Hoge kwaliteit wandmeubel laten maken?

Denkt u er serieus over na om een kast of meubel op maat te laten maken?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u rond te tafel om te brainstormen over een geschikt wandmeubel op maat, uiteraard in hoge kwaliteit. Graag tot ziens!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect