Skip links

01

Kennismaken

In een eerste kennismakingsgesprek nemen we alle specifieke verwachtingen en ideeën door om de wensen helder te krijgen.

02

Ontwerp

Op basis van de gemaakte afspraken gaan we aan de slag met het ontwerp. Indien gewenst maken we hier een 2D- of 3D-presentatie van. Het ontwerp leveren we samen met een duidelijke offerte binnen de afgesproken termijn aan.

03

Organisatie

Ieder project willen we soepel en binnen planning en budget laten verlopen. Daarom investeren we tijd in het afstemmen van het definitieve ontwerp en de offerte. Als het ontwerp en de offerte naar wens zijn dan start de werkvoorbereider. Hij meet in, werkt het ontwerp technisch uit, bestelt de nodige materialen en begeleidt de productie.

04

Productie

Als alle materialen binnen zijn, is het de beurt aan onze interieurbouwers. Dankzij het uitgebreide machinepark en de technische kennis van onze mensen zijn wij in staat om alle denkbare ontwerpen in maatwerkproducten om te zetten.

05

Opbouw

Is het interieur af? Voordat we komen installeren, bouwen we eerst alle elementen op in onze werkplaats. Zo weten we zeker dat we bij de montage op locatie niet voor verrassingen komen te staan.

06

Evaluatie

Op de dag van oplevering lopen we samen alle onderdelen van het interieur na. Is er onverhoopt iets niet in orde? Dan herstellen we dat direct. Na een aantal weken voeren we nog een laatste check uit.