Skip links

Interieurbouw op maat

Ontdek meer

Interieurbouw op maat

Bent u op zoek naar interieurbouw op maat voor uw woonkamer, keuken of kantoormeubilair en inrichting? Maak dan kennis met Heko Projecten. Wij zijn een interieurbouwbedrijf met een zeer persoonlijke aanpak. Alle meubels worden in ons eigen beheer gemaakt in een moderne werkplaats.

Stap 1 | Interieuradvies op maat

We bespreken samen de wensen voor jouw project en geven interieuradvies op maat. Vertel ons al uw wensen tijdens een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek verzamelen we alle nuttige informatie waarmee onze eigen interieurontwerper aan de slag gaat. Op slag verliefd geworden op het 3D-ontwerp? Dan is het tijd voor het daadwerkelijk realiseren.

Stap 2 | Realisatie van uw maatwerk interieur

Wist u dat Heko Projecten een full service interieurbouwbedrijf is? Dat houdt in dat wij ieder interieurtraject van A tot Z kunnen aanpakken: van interieuradvies, realisatie tot plaatsing door eigen vakmensen met jarenlange ervaring. U kunt rekenen op de beste kwaliteit en vakmanschap!

Stap 3 | Interieurbouw op maat laten plaatsen

Of u nu gaat voor een maatwerk kast, badkamermeubel, flexwerkplek of receptiebalie dat perfect aansluit bij de huisstijl: u bent bij Heko Projecten aan het juiste adres. Onze ervaren meubelmakers komen op de afgesproken datum bij u langs om uw nieuwe meubelen te plaatsen.

Kunt u niet wachten en bent u benieuwd naar wat wij al hebben gerealiseerd? Bekijk dan de foto’s op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie.