Skip links

Interieurbouw voor particulieren

woonkamer

Wilt u uw hele woonkamer onder handen nemen? Of wilt u slechts één of meerdere meubels vervangen? Zo kunt u bij Heko Projecten terecht voor op maat gemaakte kasten, wandmeubels, tv meubels, dressoirs, bureaus, room dividers en ga zo maar door.

kasten

Het is erg hinderlijk als de standaard kant en klare kasten net niet goed passen binnen de indeling van uw huis. De oplossing is dan een maatwerk kast van Heko Projecten. Een op maat gemaakte kast zorgt ervoor dat u de ruimte die u heeft zo efficiënt mogelijk in kan richten. Ook kunt u op deze manier uw ideale kast goed afstemmen op wat er in bewaard moet worden.

keuken

Bent u op zoek naar een maatwerk keuken? Bij Heko Projecten luisteren we naar uw wensen en maken we een op maat gemaakte keuken. Wilt u een compleet nieuwe of slechts een op maat gemaakt ondereel voor uw keuken laten maken? Ook dat is een optie. Denk bijvoorbeeld aan een keukeneiland, keukenblad of keukenkastjes op maat. Op deze manier is het mogelijk om de complete keuken af te stemmen op uw inrichting en woonwens.

badkamer

Wilt u een badkamer die perfect voldoet aan uw wensen en verwachtingen? Bijvoorbeeld een op maat gemaakt badkamermeubel? Of een op maat gemaakte badkamerkast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vertel ons wat u wenst en wij realiseren het. Wij geloven dat alles mogelijk is. Heeft u andere specifieke woonwensen? Schroom niet en neem contact met ons op!