Skip links

KEUKEN OP MAAT LATEN MAKEN

Bent u op zoek naar een maatwerk keuken? Ieder huis is natuurlijk anders en vraagt om verschillend maatwerk. Bij Heko Projecten luisteren we naar uw wensen en maken we een op maat gemaakte keuken. Bent u op zoek naar andere op maat gemaakte meubels? Wij bieden ook diverse op maat gemaakte wandkasten en badkamermeubels aan.

Vrijblijvende kennismaking

EEN COMPLETE KEUKEN KOPEN

Bij Heko Projecten is het mogelijk om een complete keuken te kopen. Denkt u bijvoorbeeld aan een moderne keuken? Of juist een landelijke keuken? Het is allemaal mogelijk. Wilt u slechts op maat gemaakte onderdelen van een keuken laten maken? Ook dat is een optie. Denk bijvoorbeeld aan een keukeneiland, keukenblad of keukenkastjes op maat. Op deze manier is het mogelijk om de complete keuken af te stemmen op uw inrichting en woonwens. Zelfs een gehele buitenkeuken op maat behoort tot de mogelijkheden! Vertel ons over uw keuken dromen en wij verwezenlijken het.

HOE HET WERKT: EEN MAATWERK KEUKEN KOPEN

Wanneer u besluit om een maatwerk keuken te laten maken bij Heko Projecten, neem dan contact met ons op. Wij maken een afspraak met u (bij u thuis). In deze afspraak luisteren wij graag naar uw wensen en behoeften. Aan de hand van een 3D-ontwerp, gemaakt door onze interieurontwerper, krijgt een goed beeld van de maatwerk keuken. Op deze manier wordt de keuken geheel naar wens ontworpen. Bent u tevreden, dan gaan wij produceren en maken wij een afspraak voor plaatsing op locatie en kunt u gaan genieten!

OVER Heko Projecten

Heko Projecten is een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Wij maken alle op maat gemaakte meubels in eigen beheer en werken met hoge kwaliteit materialen. Wilt u uw droomkeuken op maat laten maken door een betrouwbare en kwalitatieve interieurbouwer? Of heeft u andere wensen? Neem dan snel contact met ons op en wij laten u zien wat we voor u kunnen betekenen.

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan PDF folder Ligno buitenkeukens