Skip links

Interieurbouw voor bedrijven

bedrijfsinterieur

Een interieur zegt veel over een bedrijf. Daarin zit vaak de expertise van de onderneming verweven, maar het zegt ook iets over netheid, kwaliteit en huislijkheid.

Wij ontwerpen en realiseren de complete productie in eigen huis. Na productie op de werkplaats wordt het op locatie door eigen vakmensen met jarenlange ervaring geplaatst en afgewerkt. Klanten hebben slechts één aanspreekpunt voor de totale (her)inrichting van hun bedrijf.

GA NAAR PAGINA BEDRIJFSINTERIEUR

Horeca interieur

Voor een eerste indruk krijgt u nooit een tweede kans. Daarom is het interieur van een restaurant, café of hotel zo belangrijk. Dat moet representatief zijn.

Soms is een totaalinrichting helemaal niet nodig en volstaat een update: een gedeeltelijk vernieuwd interieur. Met ogenschijnlijk simpele handelingen kan het interieur van uw horecabedrijf tot een nieuwe look and feel leiden.

showroom interieur

Een inspirerende showroom kan bijvoorbeeld zijn een strakke showroom met gesimuleerde opstellingen, zodat goed te zien is hoe een bepaald product in de praktijk werkt.

Kortom de showroom moet de perfecte plek zijn voor een inspirerend advies. Wij kunnen u helpen met de ideale showroom voor uw bedrijf.

winkel interieur

Bij het interieur van een winkel draait alles om styling, kwaliteit, kleur, sfeer en materialen. Gezamenlijk moeten die een effect sorteren dat zijn weerslag heeft op de doelgroep van uw winkel.

Wij horen graag uw wensen en geven onze ogen in uw bedrijf goed de kost. Op basis daarvan gaan we naar de tekentafel en overleggen een interieurontwerp dat past bij uw winkel.