Skip links

KAST OP MAAT LATEN MAKEN

Wilt u een nieuwe kast op maat laten maken? Dat is erg begrijpelijk, want elk huis en ieder interieur is anders. Het is erg hinderlijk als de standaard kant en klare kasten net niet goed passen binnen de indeling van uw huis. De oplossing is dan een maatwerk kast van Heko Projecten.

Vrijblijvende kennismaking

EEN OP MAAT GEMAAKTE KAST

Een op maat gemaakte kast van Heko Projecten zorgt ervoor dat u de ruimte die u heeft zo efficiënt mogelijk in kan richten. Ook kunt u op deze manier uw ideale kast goed afstemmen op wat er in bewaard moet worden.

EEN MAATWERK KAST LATEN MAKEN: HOE WERKT HET?

U heeft de keuze gemaakt: u wilt een kast op maat laten maken. Hoe werkt het? Maak een afspraak met ons zodat wij uw wensen kunnen doornemen. Aan de hand van een 3D-ontwerp, gemaakt door onze interieurontwerper, krijgt een goed beeld van de maatwerk kast. Op deze manier wordt de kast geheel naar wens ontworpen. Bent u tevreden, dan gaan wij produceren en maken wij een afspraak voor montage op locatie en kunt u gaan genieten!

WAT Heko Projecten ONDERSCHEIDT?

Bij Heko Projecten staan we voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Alle op maat gemaakte meubels maken wij in eigen beheer en worden ontworpen door onze eigen interieurontwerpers. Wij staan voor vakmanschap en perfectionisme. ‘Afspraak is afspraak’. Wij willen altijd met u meedenken en streven naar de mooiste producten. Heeft u interieur wensen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect