Skip links

Medisch & Zorg

De medisch en zorg branche

Iedere branche heeft zijn of haar eigen manier van visuele communicatie en presentatie.

Wat binnen de ene branche een do is, is binnen de andere branche een don’t. Met onze ruim 20 jaar ervaring weten wij inmiddels wel wat deze in de medisch en zorg sector zijn en dat waarderen onze klanten.

brede sector

Een brede sector is de medisch en zorg branche. Geneesmiddelen, interventietechnieken, diagnostische middelen, hulpmiddelen, enzovoort, welke op de juiste manier gepresenteerd moeten worden op een beurs.

Het is onze zorg en taak om verrassend, smaakvol en naadloos passend bij uw huisstijl en doelgroep een stand te produceren welke aan al uw verwachtingen voldoet. Logisch, want u wilt dat uw stand het bruisende middelpunt is op ieder evenement. Zo kunt u vol trots uw relaties ontvangen en spreken.

eigen beheer

Wij realiseren de meest uiteenlopende stands voor de medisch en zorg branche en maken hiervoor gebruik van de meest uiteenlopende technieken.

Op het evenement of de beurs monteren we de stand en na afloop demonteren we deze weer. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, waardoor wij gemaakte afspraken en deadlines altijd nakomen.

Overzicht