Skip links

01

Kennismaken

In een eerste kennismakingsgesprek nemen we alle specifieke verwachtingen en ideeën door om de wensen voor de beurs helder te krijgen.

02

Concept ontwerp

Op basis van de gemaakte afspraken gaan we aan de slag met het standontwerp. Het ontwerp leveren we samen met een duidelijke offerte binnen de afgesproken termijn aan.

03

Organisatie

Ieder beursproject willen we soepel en binnen planning en budget laten verlopen. Daarom investeren we tijd in het afstemmen van het definitieve ontwerp en de offerte. Als het ontwerp en de offerte naar wens zijn start de voorbereiding. Het ontwerp wordt technisch uitgewerkt en de benodigde materialen worden besteld.

04

Productie

Als alle materialen binnen zijn, is het de beurt aan onze standbouwers. Dankzij het uitgebreide machinepark en de technische kennis van onze mensen zijn wij in staat om alle denkbare ontwerpen in maatwerk projecten om te zetten.

05

Opbouw

Is de stand af? Voordat we gaan opbouwen op de beurs, bouwen we eerst de cruciale elementen op in onze werkplaats. Zo weten we zeker dat we bij de montage op locatie niet voor verrassingen komen te staan. Voor het vervoer hebben we eigen bestel- en vrachtwagens om de beursproductie, waar dan ook in europa, zo soepel mogelijk te laten verlopen.

06

Beursevaluatie

Op de dag van oplevering lopen we samen alle onderdelen van de stand na. Is er onverhoopt iets niet in orde? Dan herstellen we dat direct. Na afloop demonteren we de stand weer. Tevens bieden wij de mogelijkheid om jouw stand goed en verzekerd bij ons op te slaan tot je deze opnieuw wenst te gebruiken.