Skip links

Maatwerk meubels laten maken?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen én realiseren van maatwerk meubels? Maak dan kennis met Heko Projecten. Wij zijn een écht familiebedrijf waarbij oog voor detail in het DNA zit. Daarnaast staan transparantie en goede klantcommunicatie bij Heko Projecten hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak. Dat is waar wij voor staan.

U kunt ons inschakelen voor allerlei soorten maatwerk meubels voor uw woonkamer, keuken of badkamer. Is uw interesse gewekt? Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende kennismaking

Meubels op maat laten maken voor uw woonkamer

Wilt u uw woonkamer restylen met nieuwe meubels? Maar kunt u in een reguliere woonwinkel niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u ervoor kiezen om meubels op maat te laten maken. Op die manier kunt u al uw wensen en eisen samen laten komen in uw droommeubel. Wilt u bijvoorbeeld een maatwerk tv-meubel laten maken? Of wilt u de ruimte wat gezelliger maken door het plaatsen van een dressoir op maat of een roomdivider? De keuze is aan u! Wilt u het grootser aanpakken en heel de wand bekleden met een prachtig massief houten wandmeubel op maat? Onze vakmensen staan voor u klaar.

Keuken met maatwerk meubels

Droomt u ervan om te koken in uw zelf ontworpen keuken? Een keuken die precies past bij uw wensen en eisen? Goed nieuws: bij Heko Projecten komen al uw woonwensen uit. Wij gaan namelijk met alle liefde aan de slag met uw gedroomde keuken op maat. Wilt u slechts een aantal meubelen in uw keuken laten vervangen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We maken vanuit onze eigen meubelmakerij op maat gemaakte keukeneilanden, keukenbladen, keukenkastjes en zelfs buitenkeukens!

Badkamermeubels laten maken

De ruimte in een badkamer is vaak beperkt. Om toch efficiënt en slim gebruik te maken van de ruimte, kunt u op maat gemaakte meubels laten maken voor uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan houten meubels waarop u wastafels kunt laten monteren. Of wat dacht u van een stijlvolle badkamerkast op maat om uw handdoeken in op te bergen? Wij denken graag met u mee!

Allround meubelmakerij Heko Projecten

Wist u dat wij alle meubels maken in onze eigen meubelmakerij? We hebben namelijk een goed uitgeruste werkplaats waarin we alle nodige materialen en machines binnen handbereik hebben. Daarnaast maken we uitsluitend gebruik van de meest kwalitatieve en duurzame materialen. Even kennismaken? Neem contact met ons op!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect