Skip links

Boekenkast op maat laten maken?

Leest u graag en heeft u een indrukwekkende boekenverzameling? Dan wilt u uw boeken natuurlijk graag een mooi plekje geven in een nieuwe boekenkast op maat. Schakel daarom Heko Projecten in: een professionele meubelmakerij met eigen interieurontwerpers, meubelmakers én een goed uitgeruste werkplaats. Wij maken allerlei kasten op maat, waaronder boekenkasten. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende kennismaking

Een boekenkast laten maken: de voordelen

Het voordeel van een boekenkast op maat laten maken, is dat u exact uw wensen kan laten laten realiseren. Daarnaast kunt u met een maatwerk kast rekening houden met de eigenschappen van de ruimte. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een schuine wand? Wilt u een boekenkast die heel de wand bekleedt? Of wilt u een ingebouwde kast voor uw boeken? Alles is mogelijk als u kiest voor een op maat gemaakte boekenkast. Een ander voordeel is dat u volledig de zeggenschap heeft over het kleurgebruik, de materialen en de afwerking. Klinkt dat niet fantastisch?

Een houten boekenkast op maat

Uiteraard kunt u zelf kiezen van welk materiaal uw boekenkast gemaakt wordt. Kiest u bijvoorbeeld voor een houten boekenkast op maat? Wij verzekeren u dat we uitsluitend werken met de beste, meest kwalitatieve materialen. Zo werken we alleen met duurzaam, FSC-gecertificeerd hout. Het hout is door onze vakmensen bewerkt en behandeld, waardoor uw houten boekenkast jarenlang mooi blijft. Bent u meer fan van een moderne boekenkast op maat? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze interieurontwerpers denken graag met u mee en adviseren u op professionele wijze.

Boekenkast kopen óf laten maken door Heko Projecten?

Wilt u op korte termijn een boekenkast kopen, maar kunt u niet slagen in een gewone woonwinkel? Laat uw kast dan op maat maken door Heko Projecten. Laten we ons even voorstellen: Heko Projecten is een familiebedrijf met oog voor detail. We hanteren een zeer persoonlijke aanpak én doen we de belofte: afspraak = afspraak. We werken uitsluitend met de meest duurzame en kwalitatieve materialen. Daardoor weet u zeker dat uw nieuwe boekenkast zijn investering dubbel en dwars waard is.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect