Skip links

Buitenkeuken op maat laten maken?

Droomt u van een heuse buitenkeuken? Laat uw dromen verwezenlijken door Heko Projecten. Wij ontwerpen én realiseren namelijk uw nieuwe buitenkeuken op maat. Nodig op een heerlijke zomeravond uw vrienden of familie uit en bereid een heerlijk diner in uw eigen buitenkeuken. Kiest u voor een buitenkeuken op maat van Heko Projecten? Dan gaat u voor puur vakmanschap. Lees snel verder en ontdek of wij dé meubelmaker zijn voor uw nieuwe tuin- of balkonproject.

Vrijblijvende kennismaking

Buitenkeuken kopen vs. maatwerk buitenkeuken

Bent u gek op BBQ’en, bijvoorbeeld op een Big Green Egg? Dan is een heuse buitenkeuken zeker een goede toevoeging. Wilt u graag een buitenkeuken laten installeren? Dan heeft u in principe twee keuzes. Allereerst kunt u een kant-en-klare buitenkeuken kopen. Een dergelijke standaard buitenkeuken is uiteraard van alle gemakken voorzien, maar voldoet zeer waarschijnlijk niet exact aan de afmetingen van uw tuin of balkon. En laat dat nu nét het voordeel zijn van optie 2: een buitenkeuken op maat laten maken.

De kwaliteit van onze buitenkeukens

Wanneer u uw buitenkeuken op maat laat maken door Heko Projecten, kiest u voor een kwaliteit buitenkeuken. Wij maken namelijk uitsluitend gebruik van de meest duurzame materialen, zoals FSC-gekeurd hout. Daarnaast worden al onze buitenkeukens met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats door échte vakmensen. Op onze website vindt u alvast wat voorbeelden van reeds gerealiseerde buitenkeukens. Doe inspiratie op of zet onze in-huis-interieurontwerpers aan het werk voor een verrassend design!

Losse onderdelen van een buitenkeuken laten maken?

Wilt u zelf uw ideale buitenkeuken samenstellen waardoor u slechts een aantal keukenonderdelen nodig heeft? Ook dan bent u bij Heko Projecten aan het juiste adres. Wij gaan namelijk graag voor u aan de slag met bijvoorbeeld een keukenblad op maat, keukenkastjes op maat of een keukeneiland op maat.

Meer over Heko Projecten

Wij zijn een interieurbouwbedrijf met een zeer persoonlijke aanpak. Laat u uw meubels op maat maken door Heko Projecten? Dan weet u zeker dat u voor meubels gaat van de beste kwaliteit. Alle maatwerk meubels worden in ons eigen beheer gemaakt, in een goed uitgeruste werkplaats. Bovendien staan transparantie en goede klantcommunicatie bij Heko Projecten hoog in het vaandel. Zo doen wij de belofte: afspraak is afspraak. Meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Graag tot ziens! 

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect