Skip links

Dressoir op maat laten maken?

Wilt u een dressoir kopen, maar kunt u in een reguliere woonwinkel niet vinden wat u zoekt? Laat dan een dressoir op maat maken door Heko Projecten. Het voordeel? Dat is dat al uw wensen en eisen samenkomen in uw ideale dressoir. We gaan graag met u om tafel om samen het dressoir van uw dromen te ontwerpen. En het blijft niet bij ontwerpen; we gaan uiteraard zo snel mogelijk over tot het realiseren van uw dressoir op maat. Nieuwsgierig? Ontdek wat de vakmensen van Heko Projecten voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende kennismaking

Zwevend dressoir op maat

Houdt u van een strak en modern interieur? Dan past daar een zwevend dressoir perfect bij. Een zwevend dressoir heeft geen pootjes en wordt aan de muur bevestigd. Dat geeft een extra strak en luxe effect aan uw woonkamer. Daarnaast is een zwevend dressoir erg functioneel: u stofzuigt er gemakkelijk onderdoor. Lijkt u dit wat? Laat uw zwevend dressoir op maat maken door de vakkundige interieurbouwers van Heko Projecten. En het monteren van uw nieuwe dressoirkast? Ook dat nemen wij voor onze rekening.

Multifunctioneel, zo’n dressoir op maat

Wat is een dressoir eigenlijk? Officieel is een dressoir een lage, brede kast met lades. Hier wordt meestal tafelgerei en bestek in bewaard. Maar natuurlijk kan een dressoir ook perfect dienen als tv-meubel. Of gebruik uw dressoir om er decoratie op te plaatsen. Hoe u een dressoir ook inzet: het is altijd een sfeervolle toevoeging aan uw interieur.

Uw eigen dressoir kast samenstellen

Het voordeel van een dressoir op maat laten maken, is dat u zelf de touwtjes in handen heeft. Van A tot Z. Zo kunt u zelf bepalen welke indeling de kast mag hebben. Hoeveel legplankjes vindt u ideaal? En mogen er ook schuiflades in komen? Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te bepalen welke stijl uw dressoir mag krijgen. Hierbij is de kleur en de afwerking essentieel. Kortom: wij luisteren aandachtig naar uw wensen en realiseren uw gedroomde dressoir kast.

Waarom kiezen voor Heko Projecten?

Gaat u uw dressoir op maat laten maken door Heko Projecten? Dan kiest u voor puur vakmanschap. Wij hebben zeer ervaren meubelmakers in huis die in onze eigen werkplaats de mooiste pareltjes maken. Alle meubels worden met de hand gemaakt van de meest kwalitatieve en duurzame materialen. Ons doel is dat u oneindig veel plezier heeft van onze maatwerk meubels. Benieuwd? Laat u verrassen en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met u rond te tafel om te brainstormen over een geschikt wandmeubel op maat, uiteraard in hoge kwaliteit. Graag tot ziens!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect