Skip links

Roomdivider op maat laten maken?

Wilt u een roomdivider kopen, maar kunt u in een reguliere woonwinkel niet vinden wat u zoekt? Laat uw roomdivider dan op maat maken door Heko Projecten. Het grote voordeel van een roomdivider op maat is dat al uw wensen en eisen doorgevoerd kunnen worden. Heeft u nog geen idee hoe uw toekomstige roomdivider eruit mag zien? Geen probleem: wij gaan graag aan de slag met een ontwerp. Benieuwd wat Heko Projecten voor u kan betekenen? Lees dan snel verder.

Vrijblijvende kennismaking

Wat is een roomdivider?

Een roomdivider scheidt één ruimte in twee verschillende ruimtes. Het is vaak een losstaande kast in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Een echte eyecatcher die ook nog ruimtelijkheid toevoegt. Voornamelijk als u te maken heeft met een grote ruimte, is het plaatsen van een roomdivider een goede keuze. Daarnaast kan een roomdivider erg functioneel zijn. Het biedt extra opslagruimte of u kunt ‘m bijvoorbeeld gebruiken als tv-meubel.

Verschillende soorten roomdividers

Eén van de grootste voordelen van maatwerk is dat u uit verschillende soorten roomdividers kan kiezen. Zo kunt u kiezen voor roomdividers met open vakken, een roomdivider die dienst doet als boekenkast, een roomdivider die u kunt gebruiken als garderobekast, ga zo nog maar even door.

Roomdivider laten maken door een interieurbouwer

Een roomdivider is zeer bepalend voor in uw interieur. Hij neemt vaak veel ruimte in beslag en staat meestal midden in de ruimte. Daarom is het goed als u een roomdivider op maat laat maken door een ervaren interieurbouwer. Zij kijken naar het geheel en staren zich niet blind op dat ene element: de roomdivider. Wilt u graag een roomdivider of een ander soort kast op maat laten maken? Klop dan zeker eens aan bij Heko Projecten. Wij zijn zeer een ervaren interieurbouwer met oog voor detail én met oog voor het geheel.

Laat uw meubels op maat maken door Heko Projecten

Wij zijn een interieurbouwbedrijf met een zeer persoonlijke aanpak. Laat u uw meubels op maat maken door Heko Projecten? Dan weet u zeker dat u voor meubels gaat van de beste kwaliteit. Alle maatwerk meubels worden in ons eigen beheer gemaakt, in een goed uitgeruste werkplaats. Bovendien staan transparantie en goede klantcommunicatie bij Heko Projecten hoog in het vaandel. Zo doen wij de belofte: afspraak is afspraak. Meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons!

Terugbelverzoek Vraag een offerte aan

Op zoek naar een andere passende oplossing?

Bekijk onze andere oplossingen of neem contact op met een architect!

Contact met architect